Beoordeeld 8.4

Login

E-mailadres: Wachtwoord:

Je account is nog niet bevestigd. Klik hier om een nieuwe bevestigingsmailtje te krijgen.

Safretti sfeerhaard Curva

Kijk voor meer informatie op: www.safretti.nl

Testresultaten

 • Gebruiksgemak
  8.5
 • Design
  9.5
 • Veiligheid
  7.5
 • Sfeer
  9.5
 • Geur
  7.0

Getest door 2 personen

Algemene testresultaten

 • Anouk:
  De Safretti sfeerhaard Curva is TOP! Het is een eye catcher in huis, brengt sfeer in elk interieur, design is mooi strak, hij staat in een handomdraai, is makkelijk bij te vullen en geeft zelfs nog warmte af. Kortom; ik ben er blij mee!
 • Bram:
  Na een perfecte "Installatie & Uitleg voor gebruik" van de Safretti sfeerhaard Curva door iemand van Safretti kon het feest beginnen! De sfeerhaard is eenvoudig in gebruik en ziet er boven verwachting mooi uit. De stralingswarmte is dermate hoog dat je CV op de avond van gebruik uit kan en daarbij is de hoogte van de vlammen eenvoudig te doceren. Een prachtige haard waar ik zeker veel plezier aan ga beleven!

Positieve aspecten

 • Anouk:
  Positieve punten zijn: vormgeving, uitstraling/sfeer, makkelijk neer te zetten, makkelijk bij te vullen, geeft warmte af, makkelijk schoon te houden (geeft zeer weinig roetaanslag) en het viel me op dat de vlammen niet veel uitwijken. Van mijn omgeving hoor ik dat de haard perfect uit komt in mijn interieur en dat het echt sfeer creeert, dus dat is altijd leuk om te horen.
 • Bram:
  De haard ziet er PRACHTIG uit! Ook als deze niet brand is het een eyecatcher in je woning. Daarbij heb ik een Living Colors lamp achter de haard gezet waardoor je leuk kunt spelen met kleur en vuur. De haard is makkelijk bij te vullen en eenvoudig in gebruik & onderhoud. Een echte sfeermaker die veel avonden met goed gezelschap gaat branden :)

Negatieve aspecten

 • Anouk:
  Negatieve punten zijn er niet echt naar mijn idee. Het zijn meer punten om rekening mee te houden. 1) Vuur blijft gevaarlijk in het bijzijn van kinderen en huisdieren, dus dat moet je in de gaten houden. 2) De vloeistof geeft bij het ontsteken een geur af, dus ventilatieroosters in huis moeten wel open staan. Bijkomend puntje is dat een fles vloeistof wel snel (na 1 avond branden) op is, dus je moet voldoende in huis halen.
 • Bram:
  De eerste keer aansteken is wat spannend maar door de goede uitleg van Safretti verloopt dat eigenlijk vlekkeloos. Je ruikt de vloeistof bij aansteken en doven een beetje dus daarom het advies om je ventilator roosters open te zetten tijdens het gebruik van de haard. Mocht het "Open" vuur toch wat spannend zijn dan biedt Safretti de mogelijkheid om glasplaatjes aan beide kanten te monteren. In mijn beleving aan te raden bij gebruik met huisdieren en kinderen in de buurt.

Eerder getest in deze categorie