Beoordeeld 8.3

Login

E-mailadres: Wachtwoord:

Je account is nog niet bevestigd. Klik hier om een nieuwe bevestigingsmailtje te krijgen.

Philips Hue lamp

Plug and play
Philips hue werkt met bestaande fittingen en is eenvoudig te installeren. De lampen worden in de armaturen gedraaid en de bridge (het apparaat dat functioneert tussen de lampen en het internet) wordt aangesloten op de WiFi-router. Na het downloaden van de hue app werkt de verlichting meteen.  

Met de hue app wordt de verlichting precies volgens persoonlijke voorkeuren ingesteld en is met één vingerbeweging aan te passen. Thuis en op afstand kunnen de lampen ingesteld worden op helderheid en op verschillende kleurtinten, ook met behulp van timers.

We zoeken 3 huishoudens die Philips Hue GRATIS willen testen. Diegene die wordt geselecteerd geeft een review van het product en mag het daarna kosteloos houden.

Kijk voor meer informatie op: http://www.meethue.com/en-NL

Testresultaten

 • Design
  9.5
 • Prijs/kwaliteit
  7.5
 • Variatie
  8.5
 • Lichtopbrengst
  8.5
 • Bediening (knoppen)
  7.5

Getest door 2 personen

Algemene testresultaten

 • Michel:
  Erg fraaie verlichting waarmee de sfeer in een kamer in een handomdraai gewijzigd kan worden door andere kleuren toe te passen, de verlichting te dimmen of juist te versterken. Zo gebruik ik o.a. verschillende scenes voor lezen, televisie kijken of als ik een concert DVD bekijk. Al veel positieve reacties van vrienden ontvangen op de mooie kleuren.
 • J.:
  De Hue lampen zijn een ideale toevoeging aan mijn woning! Heerlijk om in combinatie met mijn iPhone heel eenvoudig de lampen te bedienen! Ook erg prettig om 1 lamp zo in te stellen, dat deze 's ochtends samen werkt met mijn wekker-app, ideale wake up light!

Positieve aspecten

 • Michel:
  Mooi licht, gemakkelijk te bedienen en erg veel instellingsmogelijkheden om de sfeer precies zo te kunnen maken als je zelf wilt. De timers voor het aan / uitzetten van de verlichting maken het extra gemakkelijk (ook mooi tegen inbrekers). De verlichting is via internet ook op afstand te bedienen als je dit instelt. Je kunt ook via geofencing de verlichting bij thuiskomst laten aangaan voordat je binnen bent.
 • J.:
  -Werkt perfect samen met mijn iPhone, ook door bijvoorbeeld zo in te stellen, dat de lampen aangaan als ik in de buurt van mijn huis kom! -Veel variatie in lichttinten

Negatieve aspecten

 • Michel:
  Helaas geen officiële Philips Hue app voor Windows Phone beschikbaar dus scenes kunnen alleen tussen Android en IOS apps gedeeld worden. Defecte lampen (helaas 1 gehad die overigens binnen 4 dagen door Philips was omgeruild) kun je niet verwijderen uit de configuratie in de bridge zonder een reset te doen en dan ben je ook alle scenes kwijt. Niet echt negatief maar wel iets om rekening mee te houden is dat je altijd een smartphone of tablet nodig hebt om de verlichting te bedienen. Bij uit / aanschakelen via de schakelaar gaat de lamp altijd naar fel wit terug. Of je moet de Hue Tap (bediening met knoppen) aanschaffen waarmee je scenes kunt bedienen.
 • J.:
  Kan ik zo niet bedenken!

Eerder getest in deze categorie