Beoordeeld 7.6

Login

E-mailadres: Wachtwoord:

Je account is nog niet bevestigd. Klik hier om een nieuwe bevestigingsmailtje te krijgen.

NTI cursus opvoeden

"Studeren bij het NTI betekent: studeren op je eigen manier. Je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert. Dit geeft je veel vrijheid tijdens je studie. Je studeert met veel persoonlijk contact en je ontvangt prettige en deskundige begeleiding van ervaren docenten en je mentor. Ook leg je makkelijk contact met medestudenten via een forum. Je staat er dus niet alleen voor tijdens je studie! Studeren bij het NTI is persoonlijk en bovenal leuk!"

Kijk voor meer informatie op: http://www.nti.nl/hobby--en-vrije-tijd-cursussen/psychologie/opvoeden.aspx

Testresultaten

 • Overzichtelijkheid
  7.3
 • Flexibiliteit
  8.0
 • Inhoud
  8.0
 • Service
  7.3
 • Kwaliteit materiaal
  7.3

Getest door 3 personen

Algemene testresultaten

 • Yvonne :
  Ik ben via de mail en telefonisch benadert door NTI om te kijken hoe de cursus bevalt. Dat vond ik wel prettig moet ik zeggen. In eerste instantie had ik zoiets van gaan ze controleren, maar nee het was puur om te vragen hoe het beviel, of alle spulletjes in goede orde waren ontvangen, of er nog vragen waren etc.. Prima service dus.
 • Carla:
  Ik vind de onderwerpen van de cursus zeer nuttig en interessant.
 • Laura:
  De cursus opvoeden heeft een goede opbouw, steeds eerste hoofdstuk theorie over de ontwikkeling van kinderen. Daarna paar hoofdstukken praktijk toepassingen, waardoor je kennis opdoet zodat je beter kunt omgaan met de moeilijkheden die iedere ouder ervaart. Erg leuk is ook dat je je kind beter leert begrijpen. Een ouder wordt je, met deze kennis wordt je weer n stukje betere ouder.

Positieve aspecten

 • Yvonne :
  prettig dat je je eigen tijd kunt indelen. Het verzenden van de antwoorden via mail. Dat werkt toch een stuk prettiger en makkelijker dan met de post opsturen en dan weer moeten wachten op bericht.
 • Carla:
  Na een tijdje wordt je gebeld of je nog vragen hebt, heb je die en kunnen ze niet direct antwoord geven, dan wordt je netjes terug gebeld door iemand die het antwoord wel kan geven. Erg vriendelijk. Ik heb het aanbod gekregen volledig kosteloos de cursus te verlengen nadat ik vertelde dat ik door omstandigheden de aandacht niet kan vestigen op de cursus
 • Laura:
  Het is echt een interessante en nuttige cursus. Door de tot zover (ben nog bezig) opgedane kennis kan ik mijn kinderen beter begrijpen. Je krijgt meer inzicht in hoe kinderen zichzelf ontwikkelen en ontplooien, en welke (mentale)fasen ze zoal doormaken. Denk dat ik hierdoor een betere ouder kan zijn. Voelt iedergeval goed om eens echt goede kennis op te doen over het opvoeden van mijn kinderen. Dit zonder dat je een mening hierover aangepraat wordt. Een aanrader!

Negatieve aspecten

 • Yvonne :
  nog geen negatieve dingen die ik kan benoemen.
 • Carla:
  Ik mis het ritme om er voor te gaan zitten. Vragen de kinderen even geen aandacht ligt er wel een strijk op me te wachten. Zelfs als ik er dan voor ga zitten is de aandacht weer elders. Blijkbaar ben ik niet echt geschikt om naar eigen inzicht te gaan zitten leren
 • Laura:
  De tijdsischatting van de NTI klopt bij mij niet, ben er twee keer zoveel uur per week mee bezig. Goede disipline is nodig om mijn studie avonden vol te houden. Cijfer is aleen gebasserd op meerkeuze vragen die je online invult. Open vragen moet je zelf maar nakijken met pdf document.

Eerder getest in deze categorie