Beoordeeld 8.8

Login

E-mailadres: Wachtwoord:

Je account is nog niet bevestigd. Klik hier om een nieuwe bevestigingsmailtje te krijgen.

Miele Stofzuiger S8 Cat & Dog

Kijk voor meer informatie op: http://www.miele.nl/apps/vg/nl/miele/Miele003.nsf/LookUpPage/Productadvisorsledestofzuigersspecialeuitvoeringen?OpenDocument&menuid=2&ean=4002515094969

Testresultaten

 • Reinigingsresultaat
  9.3
 • Degelijkheid
  9.3
 • Geluidsniveau
  7.3
 • Uiterlijk / Design
  8.7
 • Gebruiksvriendelijkheid (wendbaarheid, parkeerstand, handgreep, vervanging stofcassette)
  8.7
 • Bediening (knoppen)
  9.3

Getest door 3 personen

Algemene testresultaten

 • Carola:
  Wat een geweldige stofzuiger. Hij is zeer netjes verpakt. De doos geopend binnen een minuut gebruiks klaar. Een dubbele stofzuigermond super. Een voor normaal gebruik en een voor de vervelende hondenharen. De stofzuigerstang is gemakkelijk in en uit elkaar te schuiven. Ook schuift de stang makkelijk aan de stofzuiger voor het opbergen. Kwa uiterlijk ziet hij er prima uit. Duidelijke bedieningsknoppen.
 • Sebastiaan:
  Het algemene beeld van de stofzuiger is zeer goed. Op tapijt en de deurmat zuigt ie erg goed. Voor reinigen krijgt ie dus een dikke 9. Door de ronddraaiende borstel neemt ie gemakkelijk alle haren mee. Met de oude stofzuiger moest ik de borstel eraf halen en minuten zuigen om hetzelfde resultaat te krijgen als met deze. Dit is nu voorbij. Verder is het handig dat je de stofzuiger aan de slang op kunt tillen. Ook het lange snoer zorgt voor extra gemak. Ik kan nu in 1 x door naar boven zonder eerste het snoer er uit hoeven doen. De stofzuiger is wel zwaarder dan de vorige, maar ik moet eerlijk zeggen dat dit eigenlijk niet uit maakt. Misschien is het zelfs beter want dan zwaait ie niet overal heen. De zuigkracht is ook uitstekend. Ook op de tegels zuigt de stofzuiger goed. Hij haalt gemakkelijk alle hoekjes en door de vierkante borstel kom je ook makkelijk bij alle hoeken. Qua uiterlijk ziet de stofzuiger er ook goed uit. Ook is het fijn dat de hulpstukken in de deksel zitten zodat je dit altijd bij de hand hebt. En hij is erg ergonomisch doordat je de buis op verschillende standen kan zetten en de handgrepen zijn ook prettig. Het zijn de kleine gemakken die uiteindelijk zeer veel gemak opleveren en tijd schelen. Het apparaat maakt het dagelijkse stofzuigen echt een stuk fijner.
 • Paula:
  De miele s8 cat and dog zuigt zowel op parket als op diverse kleden van mijn honden de zeer kleine stugge haren op.Zelfs oude kleedjes (vetbedden) krijg ik nagenoeg haarvrij,wat wel bijzonder is. De knoppen zijn goed te bedienen,buizen gemakkelijk uit te schuiven en het snoer wordt na 1 druk op de knop volledig rustig opgedraaid. De stofzuiger is goed op te bergen,assecoires zijn onder de kap opgeborgen en met een druk op de knop direct te pakken.

Positieve aspecten

 • Carola:
  Het is echt een zonnetje in huis hij rijd achter je aan zonder problemen of zwaar trekken. Hij heeft een hele fijne handgreep om hem aan op te tillen. en in gewicht weegt hij weinig dat is fijn want wij hebben een huis met 5 etages. Dubbele stofzuigermond super de grote is speciaal voor de haren van de huisdieren. Het fijne van deze stofzuigermond is dat je hem zo over je dekbedovertrek heen haalt en zo alle haren verdwijnen. Zonder zoals bij elke andere stofzuiger hij je dekbed vastzuigt. De knoppen op het app zijn super in gebruik en zelfs een knop voor minder herrie dat vinden de kinderen fijn als ze tv zitten te kijken. We hebben bekleding op de trappen in ons huis dit is erg lastig maar daar heeft deze stofzuiger ook geen moeite mee. Alle onderdelen zijn makkelijk in en uit elkaar te halen. De zak en roosters zijn makkelijk te vervangen. En dan het allerbelangrijkste hij STINK NIET bij het weer aanzetten voor de volgende stofzuig beurt. Dit is bij de alle stofzuigers die ik ken het grootste probleem. Mensen deze stofzuiger is in een word geweldig. Het is een aanrader voor mensen met huisdieren maar ik kan je vertellen ook voor mensen zonder huisdieren. Mijn moeder was gelijk verkocht naar haar eerste ervaring met deze stofzuiger en ze heeft geen huisdieren maar ze gaat hem wel aanschaffen. In een woord Geweldig Ik wil hem nooit meer kwijt. En na het stofzuigen van een etage is deze ook echt schoon :)
 • Sebastiaan:
  Eigenlijk alle behalve het geluid: De Zuigkracht, de ronddraaiende borstel die met gemak alle haren wegzuigt op tapijt en vloerbedekking en de deurmat, het lange snoer, de hulpstukken in de deksel, flexibelheid en wendbaarheid van de stofzuiger en het feit dat je de stofzuiger op kunt tillen aan de slang. Het gemak van de bediening is ook prettig. Het is g gemakkelijk en je kan verschillende standen gebruiken. Erg handig voor hardnekkig haar op bv vloerbedekking.
 • Paula:
  Zuigt stugge haren goed op van zowel parket als kleedjes.schoon =schoon Flinke zuigkracht van zuigmond. Stofzuiger is makkelijk te bedienen,heeft diverse standen en opties.

Negatieve aspecten

 • Carola:
  Ik zou de stofzuiger graag in het zwart zien. De grote stofzuiger mond maakt wat meer herrie.
 • Sebastiaan:
  Het enige dat ik kan noemen is het geluid. Hij maakt echt lawaai. Het is net een vliegtuig die probeert op te stijgen. Maar ik neem het geluid voor lief omdat de stofzuiger verder op alle punten uitstekend scoort. Dit weegt dus niet op tegen de gemakken.
 • Paula:
  De cat and dog zuigmond kan vanwege zijn hoogte niet onder mijn bank. Op parket maakt de zuigmond veel geluid tov standaard zuigmond.

Eerder getest in deze categorie