Beoordeeld 9.5

Login

E-mailadres: Wachtwoord:

Je account is nog niet bevestigd. Klik hier om een nieuwe bevestigingsmailtje te krijgen.

Intereno Keukenrenovatie

Wij zijn op zoek naar 2 huishoudens die kosteloos een keukenrenovatie van Intereno willen testen. Geef bij uw aanmelding zoveel mogelijk informatie over uw huidige keukensituatie. Als u wordt geselecteerd, dan kunt u uw wensen doorgeven en komt een specialist langs om de renovatie van uw keuken uit te voeren (maximaal €3.500,00). Na het geven van een reviww mag u de nieuwe opstelling uiteraard houden. Meld u hier aan!

Kijk voor meer informatie op: http://www.intereno.nl/

Testresultaten

 • Montage
  10.0
 • Degelijkheid
  9.5
 • Uiterlijk / Design
  9.0
 • Functioneert het naar verwachting
  9.5
 • Informatievoorziening en service
  9.5

Getest door 2 personen

Algemene testresultaten

 • Herco:
  Zeer veel keuze aan mogelijkheden voor de keukenrenovatie. Deskundige kennis en zeer vriendelijke monteur die in 30 graden een keuken aan het monteren was. Daarnaast zeer goeie service. Het resultaat is verbluffend, wat een contrast. Ontbijten in de oude lelijke keuken, dineren in een schitterende nieuwe keuken. Zeer aan te bevelen.
 • Anneke:
  Na telefonische afspraak met Intereno komt er thuis een vrijblijvend informatiegesprek waarin goed en duidelijk wordt uitgelegd wat een keukenrenovatie inhoudt. De keuzemogelijkheden zijn zeer groot: voorbeelden van frontjes, handgrepen en aanrechtbladen worden allemaal meegebracht en van de keukenapparatuur is uitgebreide folderdocumentatie aanwezig. Aan het einde van het gesprek weet je precies wat de kosten van de renovatie gaan worden.

Positieve aspecten

 • Herco:
  Naast het schitterende eindresultaat werd er vooraf aangegeven om zo'n 6 weken te moeten wachten op de nieuwe fronten voor de keukendeurtjes. Uiteindelijk was dit zelfs sneller! Na 4 weken bleek er al een plaatsje te zijn. Tijdens het monteren ging een van de oorspronkelijke lade's stuk. Interno heeft kosteloos voor een mooie oplossing gezorgd, 2 compleet nieuwe binnenlades ter waarde van zo'n 800 euro.
 • Anneke:
  De contacten met Intereno zijn zeer goed, prettig en de gemaakte afspraken worden nagekomen. De vloer wordt afgedekt om gereedschapskisten en materiaal op te zetten. De werkzaamheden worden (door vakmensen die al jaren in dit werk zitten) binnen één dag uitgevoerd. Alle oude spullen worden gescheiden/gestript afgevoerd en de rommel wordt opgeruimd. Alleen nog een doekje door de kasten/lades halen en je bent klaar. Je hoeft de keukenkastjes niet opnieuw in te delen: alle spullen kunnen gewoon op hun oude plek teruggezet worden. Heerlijk! Een bijna nieuwe keuken voor veel minder kosten dan een totaal nieuwe keuken.

Negatieve aspecten

 • Herco:
  Helemaal niks.
 • Anneke:
  Het enige 'negatieve' was overigens niet de schuld van Intereno: de geleverde afzuigkap deed het niet. Dit werd binnen een week opgelost.

Eerder getest in deze categorie