Beoordeeld 8.8

Login

E-mailadres: Wachtwoord:

Je account is nog niet bevestigd. Klik hier om een nieuwe bevestigingsmailtje te krijgen.

Doréma President 250

Kijk voor meer informatie op: http://www.dorema.nl

Testresultaten

 • Degelijkheid
  9.0
 • Gebruikshandleiding
  8.0
 • Uiterlijk / Design
  9.0
 • Comfort
  9.0
 • Functioneert het naar verwachting
  9.0

Getest door 1 personen

Algemene testresultaten

 • Tjitske:
  De ruime voortent was zeer gemakkelijk op te zetten (zelfs met 1 persoon kan dit prima door easy grip systeem). Prettige ventilatie in de nok van de tent die ook af te sluiten valt. De ritsen zijn net als de rest van de tent van een uitstekende kwaliteit en wij hebben dan ook een zeer positieve ervaring gehad tijdens de vakantie met deze voortent. Een echte aanrader voor alle kampeerders! Omdat er altijd iets verbeterd kan worden aan een tent hebben we als hoogste cijfer een 9 gegeven maar we kunnen alleen maar zeggen over deze tent: het aanschaffen meer dan waard!!! Een aanrader is ook om de quick lock steunen er als accessoire bij te kopen (het opzetten van de tent gaat nu nog makkelijker). Ook het Starlon tenttapijt wat er als accessoire bijgekocht kan worden is een aanrader. Makkelijke schoon te maken en het staat prachtig bij de tent.

Positieve aspecten

 • Tjitske:
  Makkelijk op te zetten, met name door easy grip systeem aan de buizen. Mooi vrolijk ontwerp. Prachtige kwaliteit Ten Cate SHS All Season tentdoek. Handige gordijnrail waar de gordijntjes niet uitvallen. Prachtige kwaliteit tent en stokken!

Negatieve aspecten

 • Tjitske:
  Eigenlijk alleen maar wat kleine puntjes. 1. Bij de zijraampjes zit een handig touwtje om de gordijntjes achter te laten hangen, heel praktisch als het waait. Helaas ontbreekt dit bij de voorraampjes waardoor bij wind en wanneer de "deur" van de voortent open staat de gordijntjes wat wapperen. 2. de haringen die bij het pakket zitten zijn niet van goede kwaliteit, bij de wat hardere ondergrond snel krom dus betere kwaliteit haringen erbij gekocht. 3. in de handleiding zou een duidelijke tekening van het buizensysteem (of de verschillende systemen) prettig zijn, nu is het een los blaadje bij de buizen en als het waait...

Eerder getest in deze categorie