Beoordeeld 8.6

Login

E-mailadres: Wachtwoord:

Je account is nog niet bevestigd. Klik hier om een nieuwe bevestigingsmailtje te krijgen.

Busch-Welcome®

De Busch-Welcome®-app zorgt ervoor dat u via smartphone en tablet precies op de hoogte bent wie er aanbelt en kunt u zelfs op afstand de deur openen. De nieuwe bijbehorende IP-gateway maakt communicatie met het lokale draadloze netwerk mogelijk.

Als aanvulling op de vast geïnstalleerde video- of audio-binnenposten kunnen via de IP-gateway tot vier extra IP-apparaten worden aangesloten, zoals smartphones en tablets. De Busch-Welcome®-app is gratis te downloaden in de App Store van Apple (iOS) en de Google Apps Marketplace voor Android.

Wij zijn op zoek naar *3 HUISHOUDENS* die gratis het deurcommunicatiesysteem Busch-Welcome® met de app willen testen. De test omvat de volgende punten:

-Bij u aan huis geleverd en geïnstalleerd door een vakkundig elektrotechnisch installateur
-Busch-Welcome® panel om vanuit huis met uw bezoek te kunnen communiceren en de deur te kunnen bedienen
-Busch-Welcome® video-buitenstation met 1 deurbel
-Inclusief IP-gateway en Busch-Welcome®-app om via smarphone of tablet te kunnen communiceren en de deur te kunnen bedienen
-Keuze uit drie kleuren en materialen

Als u wordt geselecteerd wordt het systeem bij u geïnstalleerd. Daarna deelt u uw bevindingen op de website en mag u het product vervolgens houden. U kunt zich aanmelden via bovenstaande knop!

Kijk voor meer informatie op: http://www.busch-jaeger.de/nl/products/door_communication.htm

Testresultaten

 • Design
  10.0
 • Kwaliteit materiaal
  8.0
 • Comfort
  9.0
 • Aansluitgemak
  7.0
 • Functioneert het naar verwachting
  9.0

Getest door 1 personen

Algemene testresultaten

 • Joost:
  Ik ben sinds enkele maanden in het bezit van het Busch-Jaegger Welcome systeem. Wat een verademing met de overige systemen welke ik in de loop der jaren heb gebruikt. Alles functioneert naar behoren en de beeldkwaliteit is werkelijk uitstekend. Er is slechts 1 puntje waar de fabrikant eens over zou kunnen nadenken en dat is om backlight te integreren in de toetsen. In het donker, zelfs als het scherm aangaat, zijn de toetsen slecht zichtbaar. Als de toetsen zouden oplichten op het moment dat de bel gaat, zou dit een hoop schelen. De toetsen zijn zelfs prima te bedienen bij het ontbreken van handfunctie. Door mijn hoge dwarslaesie zijn knopjes vaak moeilijk te hanteren, maar bij dit systeem geen enkel probleem.

Positieve aspecten

 • Joost:
  Alles is positief, van gebruiksgemak tot design.

Negatieve aspecten

 • Joost:
  Ontbreken van toetsen verlichting

Eerder getest in deze categorie