Login

E-mailadres: Wachtwoord:

Je account is nog niet bevestigd. Klik hier om een nieuwe bevestigingsmailtje te krijgen.

Hoe werkt Testpanel.nl?

Leveranciers stellen producten of diensten beschikbaar aan de redactie van Testpanel.nl, mensen kunnen zich op de website aanmelden om te mogen testen. Op basis van een aantal criteria, waarvan de motivatie om te testen de belangrijkste is, selecteert de redactie mensen die daadwerkelijk gaan testen. De ervaringen met het product of dienst worden verzameld door de redactie en gepubliceerd op de website en zo dus zichtbaar voor iedereen.

Andere veelgestelde vragen

Waarom leveranciers deelnemen?

De belangrijkste reden dat leveranciers meedoen aan Testpanel.nl is dat zij graag meningen willen horen over hun product of dienst en natuurlijk graag zien dat die meningen verspreidt worden aan andere geïnteresseerden. Er is natuurlijk niets beter dan mond tot mond reclame. Door samen te werken met een neutrale partij als Testpanel.nl laten ze zien dat ze vertrouwen hebben in de kwaliteit van hun product. Dat maakt het merk en de producten geloofwaardiger.

Hoe meld ik me af?

Als je slechts hebt ingeschreven voor een bepaald product of dienst, hoef je niets te doen. Je ontvangt hooguit een mailtje met de uitslag of soms een aanbieding voor dat product of dienst en dan stopt het. Als je lid bent geworden van testpanel.nl kun je jezelf op de persoonlijke pagina uitschrijven. Een mailtje met het verzoek tot uitschrijven naar redactie@testpanel.nl is natuurlijk ook goed.

Hoe meld ik me aan?

Op diverse plekken op de site vind je aanmeldknoppen. Je kunt je eenmalig opgeven voor het testen van een specifiek product of dienst door er op te klikken. Er verschijnt dan een eenvoudig invulscherm waar je naam, e-mailadres en motivatie wordt gevraagd. Ter controle wordt een mail gestuurd zodat we zeker weten dat jij het bent. Door er op te klikken is je aanmelding voor dat product of dienst definitief. Daarna kun je nog wat aanvullende informatie invullen of je motivatie aanpassen. Als je het leuk vindt om je vaker voor het testen van producten of diensten aan te melden, kun je ook ‘lid’ worden van testpanel.nl. Uiteraard is dit gratis en zonder verplichtingen. Je krijgt dan van ons automatisch een alert als er weer een nieuwe testoproep online gaat, maar je kunt ook aangeven wat je graag zou willen testen.

Welke verplichtingen zijn er aan Testpanel.nl?

In principe zijn er geen verplichtingen aan Testpanel.nl, het moet vooral leuk en nuttig zijn. Je moet alleen een bepaalde informatie velden invullen om in aanmerking te komen voor een test. Wanneer je wordt geselecteerd voor de test, moet je natuurlijk ook echt gaan testen en verwachten we dat je vragen over het product beantwoordt. Dit gebeurt overigens vrijwel altijd online. Er zijn nooit kosten verbonden aan het testen van producten, tenzij uitdrukkelijk vooraf vermeld, verzending is meestal gratis. Natuurlijk spreekt het voor zich dat producten die retour moeten, in goede staat verkeren..

Welke voordeel biedt Testpanel.nl mij?

Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat je informatie krijgt over een bepaald product of dienst van mensen zoals jij. Als jij wordt geselecteerd is het voordeel dat je uitgebreid de mogelijkheid hebt om te testen en je een mening te vormen zonder dat je geld hoeft uit te geven. 1) In het geval dat het product (met korting) mag houden, heb je een substantieel prijsvoordeel en is je mening dus letterlijk geld waard geweest. 2) Tenslotte, vaak zijn er meer geïnteresseerden dan producten of diensten, in dat geval proberen we met de leverancier een inkoopafspraak te maken, die exclusief voor onze deelnemers geldt. In ruil voor een flinke korting willen we dan achteraf ook graag een review van je ontvangen.