Login

E-mailadres: Wachtwoord:

Je account is nog niet bevestigd. Klik hier om een nieuwe bevestigingsmailtje te krijgen.

Copyright Statement

Dialogue Publishing B.V, eigenaar van deze website, vindt het heel belangrijk dat de door jou verstrekte persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig worden behandeld.

De persoonsgegevens die je op deze website verstrekt, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, worden door Dialogue Publishing B.V. vastgelegd in een gegevensbestand, dat zorgvuldig, vertrouwelijk en in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving wordt bewaard en opgeslagen.

Dialogue Publishing B.V zal deze gegevens niet zonder voorafgaande toestemming verstrekken aan een derde, tenzij dit noodzakelijk is om een bestelling of een andere door jou afgenomen dienst uit te voeren, of verplicht is op grond van de wet.

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, zul je periodiek onze nieuwsbrief per e-mail ontvangen. Als je hier geen prijs meer op stelt, kun je je eenvoudig voor de nieuwsbrief afmelden via de unsubscribe-button onderaan iedere nieuwsbrief.

De bezoekersstatistieken van onze website worden voor statistische doeleinden bijgehouden. Informatie zoals bezoekersaantallen en frequentie van bezoek wordt gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van deze website. Deze informatie is algemeen en anoniem van aard en is niet te herleiden tot een individuele bezoeker.